Vi skreddersyr en pakke som passer for akkurat din bedrift og din målgruppe. Vi hjelper til med å sette opp de kanalene du ønsker og drifter disse for deg. Ønsker du hjelp til å skape innhold som publiseres, kan vi bistå med dette også. Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for din bedrift å være synlig digitalt!

 

Vi bistår med alt fra en helt enkel nettside, til å bygge opp en skreddersydd nettside som visualiserer din bedrift. I dagens marked har det blitt avgjørende å være synlig på internett! Vi er her for å hjelpe din bedrift med akkurat det. 

 

Ønsker du bistand til å skape engasjerende innhold som visualiserer din bedrift? Vi kan hjelpe til med produksjon av bilder, video og grafiske uttrykk. 

 

Ønsker du mer trafikk til nettsiden din? Vi hjelper deg med å spisse og tilpasse nettstedet ditt slik at det optimaliseres for å få mest mulig besøkende. 

 

Ønsker du deg freshe filmer og bilder som forteller en historie og skaper engasjement hos målgruppen din? Da kan dronefilmer og dronebilder være akkurat det du er ute etter!

 

Vassbygdvegen 104, 7512 Stjørdal

Email: post@blastmedia.no | Tlf: +47 416 55 661

BLÆST

MEDIA